tirsdag den 20. august 2013

LCHF-pizza med sprød ostebund

I aften har vi spist de lækreste LCHF-pizzaer. Vi laver dem med en ostebund, som bliver rigtig sprød og hænger godt sammen. Det minder meget om almindelig hjemmelavet pizza, så det kan også fint serveres til gæster, der ikke spiser LCHF.



Til 1 bradepande pizza skal du bruge:

3 æg
1-2 spsk fiberhusk
1 tsk bagepulver
200 g revet ost (vi brugte emmentaler)

Sæt ovnen på 200 grader over-under-varme. Bland alle ingredienser sammen og lad det stå lidt, til det lige samler sig. Fordel på bagepapir - det klistrer, så læg evt. et stykke bagepapir ovenpå og rul det ud. Vi får sådan en portion til at dække næsten hele bagepladen.

Forbag det uden fyld i ovnen i ca. 10 min.


Lad pizzaen køle lidt af, og fordel så fyldet på. Vi lavede to pizzaer, og toppede den ene med tomatsauce, frisk mozzarella, stegt kebab, strimlet peberfrugt og løgskiver. Den anden var med tomatsauce, frisk mozzarella, lufttørret skinke, champignon og ananasskiver.

Bag pizzaer med fyld i ovnen i yderligere 10 minutter.

Server med ruccola, cherrytomater i både og hjemmelavet cremefraichedressing med oregano eller en pesto.

(Tomatsaucen er forresten også hjemmelavet - til hver pizza brugte vi en stor dåse tomatpure, et halvt løg hakket fint, to fed hvidløg, en spsk oregano, en spsk olivenolie, salt og peber blandet sammen.)

Der var masser af pizza tilbage - vi lavede for meget med vilje, for det er velegnet til madpakken eller en tur i fryseren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...